Boende

Vi har reserverat några rum på några hotell i centrala Växjö för Lärvuxpedagogernas Rikskonferens. Alla hotell ligger på gångavstånd från Växjö Konserthus där konferensen äger rum.

Bokning av hotellrum sker online i samband med att du anmäler dig till konferensen.

Elite Park Hotel

Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum beläget i centrala Växjö och i direkt anslutning till Växjö Konserthus. Ett modernt hotell med nordisk design, ljust och funktionellt. Som gäst har du nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Alla hotellets rum är rökfria och utrustade med wc, dusch, AC, minibar och tv. Genom det trådlösa nätverket kopplar du lätt upp dig mot internet.

Enkelrum – 1195 kr per rum och natt exkl. moms
Dubbelrum – 1395 kr per rum och natt exkl. moms

–> Elite Park Hotel

Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel Royal Corner är ett fyrstjärnigt hotell beläget i centrala Växjö. Alla hotellets 160 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum är rökfria och utrustade med wc, dusch/badkar och smart-tv. Alla gäster har tillgång till wifi, gym och relaxavdelningen med pool, bubbelpool och bastu. Det finns fri gästparkering på bakgården i mån av plats. Quality Hotel Royal Corner är ISO 14001-certifierade och har även fått Tripadvisors utmärkelse som GreenLeader.

Enkelrum – 1027 kr per rum och natt exkl. moms
Dubbelrum – 1117 kr per rum och natt exkl. moms

–> Quality Hotel Royal Corner

Hotell Värend

Värend är ett lugnt, familjeägt hotell bara en kort promenad från Växjö centrum. Alla rum har egen toalett och dusch, digital-TV och uppkoppling till trådlöst internet. På Hotell Värend är alla rum är rökfria. Frukost, wifi och parkering är alltid gratis på Hotell Värend.

Enkelrum –  759 kr per rum och natt exkl. moms
Dubbelrum –  848 kr per rum och natt exkl. moms

–> Hotell Värend

Hotel Esplanad

Hotel Esplanad erbjuder ett prisvärt boende i centrala Växjö med gångavstånd till affärer och restauranger. Hotel Esplanad har rum i varierande storlekar. I priserna ingår alltid frukost, wi-fi, satellit TV kanaler och kaffe/te.

Enkelrum –  889 kr per rum och natt exkl. moms
Dubbelrum –  1067 kr per rum och natt exkl. moms

–> Hotel Esplanad

PM & Vänner Hotel

Nordens första gastro hotell! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotell är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare.

Enkelrum – 1424 kr per rum och natt exkl. moms

Dubbelrum – 1692 kr per rum och natt exkl. moms

–> PM & Vänner Hotel

Clarion Collection Hotel Cardinal

Clarion Collection Hotel Cardinal välkomnar dig med ett centralt läge, mitt på gågatan i Växjö. Du har gångavstånd till stans alla sevärdheter som Växjö Konserthus, Växjö Domkyrka och Växjö Teater. Det finns gratis trådlöst internet i hela hotellet. Alla utrymmen i hotellet samt hotellrummen är rökfria.

Enkelrum – 1116 kr per rum och natt exkl. moms
Dubbelrum – 1206 kr per rum och natt exkl. moms

–> Clarion Collection Hotel Cardinal